top of page

Den här sidan är lite gammal nu när vi mest gör företagskommunikation och SoMe, men vi har fortfarande kunskapen och möjligheterna med allt.

Mastring

Vi gör digitala leveranser för TV-Kanaler, Digital Signage, DCP,  DVD/Bluray-skivor mm.

Vi har mångårig erfarenhet av mastring och kan ta in ditt material från en mängd olika typer av format och anpassa det till

de formaten du behöver. Vi är väl insatta i datahastigheter, storlekar och format för att optimera filmvisningen så bra som möjligt på olika plattformar. Det kan röra sig om allt från Jumbotroner och Arlandas samtliga digitala skyltar till appar, webb och Bluray.

 

Ljudstudios

Hos oss sitter Soundscraper som skapar och spelar in ljud och musik för all form av media. En 7.1 sound edit suite/mix suite för Film/TV/musik.  Protools HDX OMNI. Plug-ins Waves Platinum, Izotope RX4, LM6N-meters etc.En 2.0 sound edit suite för TV/web/musik. Protools LE/Native. Plug-ins: Waves Platinum, Izotope RX3, etc.

En speak/iso box /foley/ADR studio.

 

DCP - Digital Cinema Package

Vi har lång erfarenhet och är snabba på att mastra DCP (Digital Cinema Package) filer.DCP är digitala standarden för distribution av film till biografer, filmfestivaler eller filmtävlingar. Vi levererar dagligen DCP-Filer som garanterat fungerar. Kom gärna in med en AppleProResHQ i HD eller så okomprimerat som möjligt, så gör vi en DCP fil till dig. Har du inte en hårddisk att lägga det färdiga paketet på så har vi på lager.

 

DVD, Blu-Ray, USB och CD

Vi gör forfarande mängder av Bluray, DVD och USB. Många mässutställare och företag använder skivor och USB minnen, för att det gör större intryck, man får något, än att skicka en YouTube-länk och det är att föredra i vissa situationer -T.ex. där internet saknas.Vi mastar och duplicerar DVD, CD och Bluray i fabrik, men är det bråttom har vi även en CD, DVD och Bluray kopiering som klarar 1200skivor/dygn och har mängder med USB minnen.Vår maskinpark

 

Vi tar emot och levererar material på internet, hårddisk, skivor och kassett.

Vi klarar i princip alla filformat och följande kassettformat:

HD-CAM, XDCam, DigiBeta, IMX, BetaSP, DVCAM, DV, VHS, BetaMAX.

 

Vi har tillgång till fler maskiner så har du ett udda format, -Ring oss och kolla!

bottom of page