top of page

Filmning och redigering.

Vi är duktiga på att anpassa oss efter er budget. 

Hos oss får du hjälp med allt från enkla intervjuer på stan, till stora projekt som kan ta månader att genomföra.

Ett exempel på ett stort projekt är SAS nya animerade säkerhetsfilmer.

Vi har stor erfarenhet av att dokumentera kampanjer och produktlanseringar och har jobbat med tex. IKEA, Volvo, H&M och Nike. MPEG Producerar även reklamfilmer, Informationsfilmer, webbfilmer, utbildningsfilmer, företagsfilmer B2B eller eventfilm.

Läs mer

Kreativa delar

Vi skriver manus och producerar filmer.

Vi tar fram värdeord och skriver texter där vi försöker få in alla önskvärda ingredienser. När det kommer till reklamfilm skriver vi manus som säljer med humor, fakta, lifestyle eller feelgood. Vi gör ofta reklam- och kampanjfilmer för webb. 

Läs mer på MPEG Creative

Mastring

Vi har djupa kunskaper i mastring av olika format.

Eftersom vi varit pionjärer inom digitala video- och filmformat, har vi kunskaper från kassettformat till Digitalbio och SoMe.

(olika kvalite på youtube osv..)

Vi kan ta in ditt material från en mängd olika typer av format och anpassa det till den leverans du behöver. Vi gör digitala leveranser för TV-Kanaler, Adtoox, Digital Signage, DCP,  DVD/Bluray-skivor, mm.

Läs mer

Studios

Ibland behöver man göra intervjuer i en studiomiljö eller mot green screen eller filma produkter. Hos oss finns förutom en TV-studio även ljudstudios för speaker, tramp, ljudläggning och slutmix. 

Läs mer

 

bottom of page