top of page

SAS -uppdatering av befintliga säkerhetsfilmer

Säkerhetsfilmerna i våra flygplan behöver uppdateras. Telefonerna och datorerna i filmerna är gamla, tablets saknas och vi tillåter numera flightmode. Vi har beställt nya flygplan så det är ingen idé att göra helt nya filmer.

Kan ni lösa det?

Läs mer

SAS -Producera helt nya säkerhetsfilmer i 3D

Vi har ny inredning och nya flygplan under leverans. Första planet är klart om tre månader och vi behöver helt nya säkerhetsfilmer.

Vi vill ha animerade filmer. Utmaningen är att inredningen ännu inte finns och filmerna får inte ha några avvikelser från hur flygplanen kommer att se ut när dom levereras. Filmerna måste följa alla internationella flygsäkerhetsreglementen och göras på flera språk.

Ni får två månader på er.

Kan ni lösa det med? 

Läs mer

Mobiltävling med Nordisk Film och Candyking

Nordisk Film kom till oss med en ide inför lanseringen av Sune i Grekland att man skulle skapa en tävling om biljetter osv.

Kreativiteten sprutade som vanligt och då en partner till filmen var Candy King föll det sig naturlig att det var de vi skulle samarbeta med.

Vi skapade en QR-kod som trycktes på 2 miljoner påsar och alla plock-gods ställ i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer

SKANOVA

Vi fick uppdraget att göra en film åt Skanova.

Skanova omsätter 6.7 miljarder och ingen vet vilka de är.

Skanova bygger och äger 900.000 koppar anslutningar och nästan all fiber i sverige. Ett slags Fortum fast fiber. Dom har ca 250 st kunder där Bredbandsbolaget och Com hem är några av dem.

Läs mer

bottom of page